• Voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
  • Gratis verzending vanaf 50,-
  • € Veilig betalen

Boxen

Baby Box Bottle

Uniek in Nederland en net zo uniek als jouw baby. Net als wij, hebben baby’s ook zo hun voorkeuren. Hierdoor is de Baby Box Bottle de uitvinding om erachter te komen wat zijn of haar voorkeur is. In deze box vind je maar liefst 4 baby flessen van verschillende topmerken, op een snelle en gemakkelijke manier kan je ontdekken welke fles het beste aansluit op de behoefte van jouw kindje. Kies voor meer gemak en minder stress!

 

De winkelwaarde van deze box is €37,48 

 

Baby Box Newborn

Vol trots durven wij te zeggen dat dit echt één van de leukste baby box van Nederland is. Door de standaard selectie unisex items is hij al geweldig!  Maar wat deze box echt speciaal maakt zijn de verschillende items van de kleine ondernemer.  Deze items kunnen per box verschillen, hierdoor is geen één box hetzelfde! In deze box vind je o.a. wasbare zwemluier, setje mijlpaalkaarten, geboortekaartenbundel, schoentjes en nog veel meer!

 

De winkelwaarde van deze box is circa €65,-

 

Baby Box Pregnant

In deze box zit o.a. een setje mijlpaalkaarten, 100% essentiële olie, een mom-to-be tijdschrift, 9 maanden zwangerschap invulboek, make-up tas en nog veel meer toffe items die bedoeld zijn voor een echte mom-to-be!

 

De winkelwaarde van deze box is circa €45,-